Un matí d’obstacles, fang i rialles

Published by championchip on

“Voleu esport i diversió? Doncs prepareu-vos!”, desafiava un senglar als participants, des del cartell de la 4a Cursa d’Obstacles Finisher Non Stop UVIC, celebrada aquest diumenge 14 d’abril de 2013, a les 11h, amb sortida i arribada a les pistes municipals Josep M. Pallàs del Club Atlètic Vic.

El matí radiant i de cel blau, convidava a gaudir el circuit de 8k, farcit d’obstacles, establert per l’organització. Un total de 570 participants, dividits en 45 equips (amb noms tan cridaners com The Rambos Team, Albergínies, Siusenovinc, Los Increibles i Les Guerrilles de La Plana) han acceptat el repte.

Es tractava de realitzar una o dues voltes a un recorregut de 8k minat d’obstacles (muntanyes de formigó o de pneumàtics, túnels i basses de fang, fil espinós, piràmides de fusta, donuts gegants, grades o bales de palla, rierols i canals de rec) sense perdre ni el bon humor ni la disfressa.

Els més ràpids
Els més ràpids en acabar les dues voltes al circuit (finishers, 16k) han sigut en Roger Cartes amb 1h17’44” i l’ultrafondista Emma Roca, 1h24’25”, que assegurava que “ha estat una cursa molt xula, un entrenament complert i divertidíssim!”. Pel què fa als sprinters (8k), els més ràpids han sigut el Lluís Barbé 35’39” i la Sílvia Zúñiga 46’42”.


1.158 Comments

Comments are closed.